Palvelut

Vastaanottopalvelut, haavahoidot

Haavahoitajan vastaanotto Lääkärikeskus Ikiomassa ja Terveystalolla maanantaista perjantaihin ja tarpeen mukaan myös lauantaisin. 

Vastaanotolle on tervetullut mitä ja millaista tahansa haavaa (tai ihottumaa) poteva henkilö. Haava tai ihorikko voi olla tuore tai jo pidempään ollut, tulehtunut, kivulias, kudosnestettä tai verta vuotava, iso tai pieni. Pyrkimykseni on kaikissa tilanteissa auttaa asiakasta, saada paraneminen etenemään tai käynnistymään.

Kotikäynnit

Tulen mielelläni tekemään haavahoidon tai hoidon konsultointi- eli ohjaus-/opetuskäynnin asiakkaan luokse kotiin tai hoitolaitokseen. Tämä helpottaa etenkin vanhusten tai alentuneen liikuntakyvyn omaavien tilannetta, jolloin asiakkaalle ei koidu vaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia kyydityksistä tai esim. saattajan järjestämisestä.

Kotikäynti mahdollistaa myös hoidon toteuttamisen opastamisen ja hoito-ohjeiden yksityiskohtaisen läpikäymisen muun hoitohenkilöstön kanssa.

Koulutukset

Haavahoidon koulutukset hoitoalan työntekijöille, opiskelijoille ja yrityksille. Koulutussisältö räätälöityy kunkin kohderyhmän ja tarpeen mukaisesti.

Toivottuja aiheita ovat esimerkiksi haavatuotevalinta, haavan vaiheen tunnistaminen ja haavan oikeaoppinen puhdistaminen.

Konsultointi

Katso lisää konsultointipalvelusta.